+380 (44) 495-04-05

+380 (97) 495-04-05  

«КиївГазЕнерджи» оновлює особистий кабінет споживача газу, зробивши його зручним і функціональним. Відтепер користувачі кабінетом можуть управляти одразу декількома особовими рахунками та вирішувати онлайн більшість питань.

Працюючи над оновленнями, у компанії намагалися відштовхувалися від ідеї зробити сервіс персональним помічником для вирішення максимальної кількості запитів.

Як і раніше, сервіс надаватиме можливість стежити за станом рахунку та здійснювати оплату. Функція управління одразу декількома особовими рахунками буде корисною для тих, хто допомагає з оплатою батькам або має одразу декілька помешкань.

Для входу в кабінет потрібно як і раніше ввести особовий рахунок (10 цифр) і пароль, а нові користувачі зможуть пройти швидку процедуру реєстрації. Для цього потрібно знати номер особового рахунку та суму останньої оплати. Вона вказана в рахунку за спожитий газ..

У особистому кабінеті споживач може завантажити та надіслати необхідні документи, зокрема договір, документи для зміни кількості зареєстрованих осіб та інші. Йти до центру обслуговування для цього не потрібно.


​Перед початком роботи з особистим кабінетом радимо ознайомитися з відеоінструкцією, яку можна переглянути, натиснувши на банер на головній сторінці.

Посилання на особистий кабінет: https://cabinet-energy.kyivgaz.ua