+380 (44) 495-04-05

+380 (97) 495-04-05  

З 1 травня 2022 року побутові споживачі, які раніше отримували газ від ДП «КиївГазЕнерджи», включені до реєстру клієнтів ГК «Нафтогаз України». Отже, стосовно нарахувань та отримання рахунків за постачання газу з травня 2022 року, звертайтеся, будь ласка до постачальника ГК «Нафтогаз України».​ За транспортування (розподіл газу) потрібно оплачувати окремо оператору ГРМ - АТ «Київгаз».​.

Для вирішення питань стосовно розрахунків за газ за період до 1 травня 2022 року ви можете звернутися до наших центрів обслуговування або через особистий кабінет. Адреси центрів обслуговування та режим роботи за посиланням https://energy.kyivgaz.ua/abonentam/tsentri-obslugovuvannya.html ​​

Якщо за вашим особовим рахунком виникла переплата ви можете дочекатися перенесення/зарахування сплачених  коштів на рахунок нового постачальника ТОВ «ГК «Нафтогаз України» або звернутися до постачальника ДП "КиївГазЕнерджи" з відповідною заявою та документами для розгляду можливості вирішення цього питання. Яким чином звернутися та які потрібні для цього документи ви знайдете за посиланням procedyra_povernennya.pdf.